Over LIYLR

LIYLR Tour

Voor acts en bands

Live in Your Living Room heeft een nieuwe loot aan haar activiteiten: de Live in Your Living Room Tour. Wij regelen voor jou, als act of band, de huiskamers voor het opzetten van een reeks huiskameroptredens. Anders gezegd, Live in Your Living Room regelt 'de zalen' voor je huiskamertour.

Op aanvraag zullen we een voorstel doen voor het door jou gewenste aantal huiskamers en de adressen/plekken. Voor het regelen van de huiskamers rekenen we een fee.

Meer weten? We sturen je graag het standaard-doc Live in Your Living Room tour op, met alle ins en outs. Vermeld daarvoor hiernaast je contactgegevens. Ook kun je daar alvast aangeven wat de beoogde data zijn waarop je de concerten wil laten plaatsvinden.

Bij 'Opmerkingen' kun je bijvoorbeeld aangeven naar welke stad, plaats of type huis je voorkeur uitgaat. De samenstelling van de plekken zal altijd in overleg met jou plaatsvinden. Na ontvangst van dit formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Voor hosts

Op dit moment regelen wij tours voor:

Mocht je geïnteresseerd zijn één van deze acts in je huiskamer te hebben, laat het ons dan weten.

Omdat we veel aanloop verwachten is het zoals altijd verstandig om te reserveren. Reserveren kan in de Agenda op onze homepage.

Eerdere Live in Your Living Room Tours

Eerder tourde bij Live in Your Living Room: