Over LIYLR

LIYLR Privé

Iets te vieren? Of nóg intiemer Live in Your Living Room beleven? Dat kan. Live in Your Living Room Privé biedt een huisconcert op maat, en alleen bestemd voor jou en diegene die je ervoor uitnodigt. Er is geen open inschrijving en bezoekers betalen geen entree voor het concert.

De organisatie van Live in Your Living Room zorgt voor de programmering. Daarbij putten we uit het bestand van artiesten dat in de reguliere programmering bij ons optreedt. Een compleet verzorgde avond hoogwaardige, akoestische live-muziek dus.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Stuur ons een mail op prive@liveinyourlivingroom.nl en vermeld je contactgegevens en geef aan voor welke datum je het concert bij je thuis zou willen laten plaatsvinden.

Desgewenst zorgt Live in Your Living Room ook voor de catering. Wij werken daarvoor samen met cateringbedrijf, met "kok aan huis", Kamerkook uit Amsterdam. Je kunt in de mail aangeven of je gebruik wilt maken van onze voorziening om de catering te verzorgen.

Je kunt ook eventueel aangeven naar welke artiest je voorkeur uitgaat. De programmering zal altijd in overleg met jou plaatsvinden. Na ontvangst van je bericht nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.