Over LIYLR

Agent worden?

Live in Your Living Room is een groot succes. Sinds oktober 2002 wordt deze huiskamerconcertserie met grote regelmaat georganiseerd. Begonnen in Amsterdam en snel daarna Haarlem, is Live in Your Living Room inmiddels met enige regelmaat present in 8 steden. Dit betekent naast Amsterdam en Haarlem: Den Bosch, Tilburg, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Groningen. En vanaf september 2005 de grens over, naar Antwerpen, Gent en Brussel.

Om de frequentie in de verschillende steden te waarborgen kan de organisatie van Live in Your Living Room ondersteuning goed gebruiken. Daartoe zoeken we nog steeds agenten.

Agenten steunen actief het tot stand brengen en onderhouden van het netwerk van huiskamerconcerten ten behoeve van artiesten, voor hun eigen stad. Voor wat 'agent zijn' van Live in Your Living Room inhoudt hebben we een plan geschreven dat we je kunnen toesturen als nadere informatie. Om je alvast een beetje een idee te geven, hebben we hieronder de 5 belangrijkste activiteiten van de agent op een rijtje gezet.

Ben je geïnteresseerd, dan kun je je daarnaast aanmelden. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Een agent van Live in Your Living Room: